Exclusief leven in Finestrat

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4577131

Prachtige villa in Finestrat, alles wat je nodig hebt om in luxe te leven!

De villa ligt op een perceel van 376 m2, de bebouwde oppervlakte is 241m2 en het heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers.

De villa heeft een complete kelder met een terras. De begane grond heeft een privé-zwembad, 1 slaapkamer, 1 badkamer en woonkamer met open keuken en eethoek. De eerste verdieping bevat de 2 andere slaapkamers en badkamers en een groot solarium/dakterras. 

Gelegen in een schitterende omgeving tussen Finestrat en Benidorm, vlakbij stranden, winkelcentra, supermarkten, restaurants en golfbanen.

Het is een woning met een tijdloos  avant-garde design, waarvan de gevel is ontworpen met een bekleding van travertijn marmer en groen getint marmer.

Dit geeft de woning een exclusieve, unieke uitstraling.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 241m2