Nieuw appartement in Finestrat

Nieuwbouw
€ 260.000
Referentienummer 4512730

Luxe appartement met uitzicht op zee aan de zijkant van de vallei.
Alle appartementen kijken uit op zee, liggen op het zuiden en hebben ruime terrassen.

Het appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Voorzien van een volledig ingerichte keuken, geïnstalleerde airconditioning en ook inbegrepen in de prijs is een parkeerplaats in de garage en een berging. Dus alles wat je hoeft te doen is het inrichten en er intrekken.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad voor volwassenen, kinderbad, ligstoelen, kinderspeeltuin, padelbaan, groenezones, klimaat zwembad, Finse sauna en fitnessruimte.

Gelegen in een prachtige omgeving vlakbij stranden, winkelcentra, supermarkten, restaurants en golfbanen.

Dit prachtige appartement ligt tussen Finestrat en Benidorm. Het is een woning met een avant-garde en tijdloos design, waarvan de gevel is ontworpen met een bekleding van travertijn marmer en groen getint marmer. Dit geeft het een exclusieve, unieke uitstraling.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 109m2

Gelijkaardige panden