Woning gelegen aan zee

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4496801
Mooi, privé huis aan Zee met een verdeling ontworpen om het meeste uit alle beschikbare ruimte te maken..

Het heeft de mogelijkheid van een solarium en een privé zwembad, evenals een kelder garage voor 2 voertuigen., 3 slaapkamers, 2 badkamer
Zeer ruime keuken is op de eerste verdieping, open concept naar de woonkamer en eetkamer het hele huis is bijgedragen aan het idee om een andere omgeving te creëren.

De grote ramen vullen het huis met het warme mediterrane licht en verbinden het interieur met het terras en de tuin, waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een zomer eetkamer of een ontspanningsruimte met ligstoelen of comfortabele banken.

Op de eerste verdieping is ook de master suite, met een eigen badkamer en een slaapkamer met ingebouwde kasten.

Op de bovenverdieping heeft u twee grote slaapkamers ideaal als kinder-of jeugdkamers. Ze delen allebei een grote badkamer.
Deze kamers zijn zeer licht en een van hen heeft ook directe toegang tot het terras.

Het perceel is zeer ruim, zozeer zelfs dat je genoeg ruimte hebt voor je nieuwe tuin, voor een speelhoek voor de kleintjes, een chill out ruimte met ligstoelen

Prijs voor het zwembad is 6x3 = 13.000€; 7x3 = 14.500€
Complete onderbouw zoals parkeerplaats en ondergrondse terras (garage, badkamer, bijkeuken ) 54.900€




Slechts 600m van het strand, 5 minuten lopen van de tramhalte en 20 minuten rijden van de luchthaven

De percelen 236 m2 

Alicante is beroemd om zijn prachtige stranden en baaien, voor de vreugde van de mensen en voor de schoonheid van de steden.

El Campello onderscheidt zich, een mooi vissersdorp waarin de zee het centrum van het leven is: zijn wandelingen langs het strand, de jachtclub. met zijn mooie boten, zijn mooie baaien. Een gezellig stadje op slechts een steenworp afstand van de berg en aan de kust

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 108m2

Gelijkaardige panden