Prachtige moderne villa in Finestrat

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4498850
Prachtige luxe ontwikkeling gewijd aan ontspanning en groene gebieden, het pand is gelegen op een prachtige locatie tussen de bergen van Finestrat en de Middellandse Zee.

Met een panoramisch uitzicht op zee, op loopafstand van winkels, bars en restaurants en goed verbonden met de prachtige stad Alicante, op slechts 17 minuten rijden van de levendige Benidorm met geschiedenis en een scala aan prachtige stranden. Alles dichtbij berg, golf, hoge keuken restaurants, parken, winkelcentrum, shows.

Op slechts 30 minuten van de stad Alicante met de internationale luchthaven van El Altet en het hogesnelheidstreinstation, kunt u genieten van het prachtige weer van de Costa Blanca.

Deze prachtige moderne villa is licht en luchtig met de nadruk op licht en ruimte met enorme glazen ramen in de gewelfde leefruimte.

Het biedt een open woon - eetkamer en een keuken. Deze unieke villa is vol met superieure kwaliteit armaturen en fittingen, zoals elektrische jaloezieën, intercomsysteem, op maat gemaakte badkamers en nog veel meer. Deze villa met 3 slaapkamers beschikt over 3 master suites, een op de begane grond en twee op de eerste verdieping, beide met openslaande deuren naar een eigen terras. De familie badkamer bevindt zich op de begane grond.

De solarium met een prachtig uitzicht over de baai van Benidorm is een perfecte plek om te genieten van de 325 dagen zon. Buiten wordt u begroet met dat alle belangrijke zwembad in een royale aangelegde tuin en terras.

Deze villa ligt op een enorm perceel blijft maar geven, er is ook ondergrondse parkeergelegenheid inbegrepen.

Binnen de ontwikkeling is een prachtig overloopzwembad met uitzicht op de baai van Benidorm, chill out gebieden en kinderen speeltuin.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 4
  • 210m2

Gelijkaardige panden