Appartement Cumbre del Sol (Benitachell)

Nieuwbouw
€ 300.000
Referentienummer 4005697

Gelijkvloersappartement met oppervlakte van 177m2. Dit ruim en modern appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers

Ook de uitrusting van de appartementen is gericht op comfort met vloerverwarming, koud en warm airconditioningsysteem door leidingen met thermostaat in de woonkamer, generatie van sanitair warm water door het altherma systeem, uitgerust met huishoutoestellen en een decoratieproject dat het geheel een unieke, moderne stijl geeft.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om te onstpannen en te genieten met het gezin, met een zwembad omgeven door grote zonneterassen, een speeltuin voor de kinderen, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen.

Gelegen op korte afstand van het strand Cala del Llebeig, Moraira en alle diensten die het Residentiële Resort Cumbre del Sol biedt.

Contacteer ons kantoor voor meer informatie.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 179m2

Gelijkaardige panden