Villa Cumbre

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4006840
Deze luxe villa is gericht naar de zee met grote ramen zodat elke kamer van deze luxueuze woning wordt overgoten door zonlicht.
Deze villa is verdeeld over drie verdiepingen, de bovenverdieping is verdeeld in 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een privéterras dat toebehoort aan de hoofdslaapkamer en waarop u volop kunt genieten van de adembenemende zeezichten.

Het gelijkvloers is één open ruimte met keuken, eetkamer en een lounge met grote ramen die een speciale verbinding tussen binnen en buiten creëren. Onder het genot van het mediterrane klimaat kunt u bijna het hele jaar door genieten van de prachtige buitenruimtes om te eten, vergaderen, zonnen en te genieten van het zwembad.
De derde etage is een lumineuze ruimte met eigen toegang, terras en pergola, die ons de mogelijkheid bieden de woning uit te breiden met een fitnessruimte, een bioscoop, een extra slaapkamer,...
Een luxe villa met uniek zwembad waar de zee en de mediterrane lichtinval steeds aanwezig zijn.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 455m2