Villa met zeezicht

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4006856
De moderne en mediterrane architectuur worden samengesmolten in deze uitzonderlijke villa.
Een comfortabele gezinswoning gelegen aan de Costa Blanca Noord, in Residential Resort Cumbre del Sol, één van de beste bestemmingen voor personen op zoek naar spectaculaire zeezichten en baaien met kristalhelder water, een natuurlijke omgeving, weg van het lawaai en de drukte van grote steden .

Deze villa is verdeeld over 3 verdiepingen, met 3 slaapkamers met badkamer en suite, waarvan de hoofdslaapkamer uitgerust met een kleedkamer en een eigen terras om van het uitzicht op zee te genieten.
Een tv-kamer, open keuken met kookeiland gericht naar de eetkamer en woonkamer met open haard en dit alles in een open ruimte van dubbele hoogte en verbonden met het terras, infinity pool en barbecue.
Er zijn ook 2 toiletten, één naast de woonkamer en een andere aan het zonneterras.
De onderste etage van dit huis zorgt voor een aangename verrassing, een open ruimte, die ons de mogelijkheid biedt het huis uit te breiden in aantal slaapkamers of een fitnessruimte of gastenloft met twee privéterrassen te voorzien. Het huis wordt voltooid met parkeergelegenheid voor twee voertuigen en een zorgvuldig tuinproject, alles zo ontworpen om het hele jaar door te leven met uitzicht op de Middellandse Zee.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 5
  • 579m2